Skip to content

Ro2 – Trădare în sud-vest

01/05/2011

La începutul serverului 2 autohton, în sud-vest, alături de Phoenix şi Solaris, mai era şi un wing al Prada (care avea centrul în SE), Prada E. La început, Phoenix şi-a canalizat forţele pentru a distruge Solaris-ul, care deţinea un main şi 2 winguri. Cu timpul, Phoenix-ul a distrus tot ce era Solaris în cadranul SV, singura alianţă mai mare în afara Phoenix-ului fiind această alianţă, Prada E, care – după o reorganizare-  şi-a schimbat numele în SE 9. După discuţii purtate între liderii Phoenix şi Civil war, liderul SE 9, au decis ca SE 9 să devină Phoenixm şi să joace pentru Phoenix. Cei din Phoenix doreau prin această mutare să capete mai mulţi oameni defensivi pe graniţă, deoarece întreaga alianţă a lui Civil war era pe graniţă în jurul coordonatelor -50 | – 90.

Până în apariţia artefactelor, FEAR şi Pheonix intră în reorganizare şi se redenumesc. FEAR devine Koh-NW şi Phoenix devine Koh-SW. Alianţă Phoenixm devine Koh-SW3. La apariţia artefactelor, alianţa condusă de civil war a capturat singură câteva artefacte: cele mai importante fiind un 2x viteză, efect sat şi un artefact de reducere 1/2 crop. Cele două artefacte erau deţinute de Civil war, respectiv seek&destroy. Artefactul deţinut de seek&destroy a fost capturat de către jucătorul javra ordinara din alianţa T E A M (alianţă aliată cu cei din SE). După capturarea artefactului de către T E A M, conducerea Koh- SW3 condamnă lipsa de comunicare dintre ei şi main-ul Koh- SW. A fost o perioadă de tăcere în care Koh- SW s-a confruntat cu un val de atacuri venit din SE, primele atacuri organizate după ce IonitzaM s-a impus ca lider peste TEMPRA. După o vreme au început să se atace şi cei din nord-vest şi cei din nord-est, făcându-se o defensiva comună la Braveheart şi pompându-se întăriri şi dinspre sud-vest.

După această defensivă comună, relaţiile dintre liderii Koh- SW3 şi Koh- SW devin tot mai tensionate. MistycKnight intră în Koh- Sw3 pentru a pune alianţă la punct. În schimbul mesajelor de bun venit, a fost întâmpinat de un val de reproşuri dinspre jucători şi lideri. Liderii Koh- Sw3 au hotărât să se despartă de Koh- SW şi să pornească atacurile pe Koh-Sw & wings.

Alianţa Koh-Sw3 se redenumeşte INFINITY. Au făcut pacturi de alianţă cu cei din sud-est, sperând să primească defensivă pe conturile cheie din INFINITY. Zis şi făcut. INFINITY primeşte întăriri din SE pe capitalele jucătorilor omega, Civil war, leprechaun şi seek&destroy. Odată cu această schimbare încep atacurile între INFINITY şi Koh-SW & wings. Primii care au atacat au fost cei din INFINITY, reuşind să bage în crop death 4 capitale într-o noapte. Koh-SW & wings ripostează prin atacare capitalelor jucătorilor mai mici din INFINITY şi a secundarelor jucătorilor care au primit întăriri din sud-est. Războiul durează puţin, vine pacea de Paşte. Se împart mesaje cu ocazia acestei sărbători. După ce se termină perioada de pace, încep iar atacurile, căzând tot mai multe sate din INFINITY. Încep atacurile pe leprechaun, care a ajuns în topul defensiv pe poziţia a 4-a (cu 18.887 puncte făcute doar din intercalări). Armatele din INFINITY se decimează, Koh-SW & wings continuă catapultările. Civil war pierde armata pe capitala lui ONY, încercând să fure un artefact de 1/2 instruire trupe, efect sat. Raportul e mai jos:

Koh-SW & wings continuă atacurile, mergând la sigur şi găsind rareori întăriri pe satele jucătorilor din INFINITY. Mai sunt şi atacuri de genul acesta:

Mai jos – unul dintre puţinele atacuri date cu călăreţi fulgeri, pentru a prinde ofensiva inamică:

Până acum, capitalele lui Civil war, leprechuan, omega şi seek&destroy sunt pline de defensivă sosită din SE, aşteptând atacuri. Voi reveni cu informaţii suplimentare la sfârşitul acestui conflict.

Anunțuri
36 comentarii leave one →
 1. civil war permalink
  02/05/2011 11:22 pm

  Vad ca imi apare numele pe aici, cu toate ca nu am cerut asa ceva. Si mai ales, cu ce drept se posteaza rapoartele atacurilor, fara aprobarea jucatorilor, in speta, a mea ?

  Aceasta mizerie nu are ce cauta aici si solicit sa te interesezi inainte de a face orice fel de aprecieri. Citez: „Primii care au atacat au fost cei din INFINITY, reuşind să bage în crop death 4 capitale într-o noapte”. FALS. Primii care au atacat au fost cei din marea META alianta KOH. Si au facut-o in cel ai murdar si josnic mod. Au venit pe satele secundare cu armate de 40k in consum crop, lasand la voia intamplarii pe cei mici de la ei.

  Au cerut deff pe unde au apucat, dupa ureche, in special la jucatori precum mysticknight, addutza, hitman sau 3gigi.

  Ultimul comentariu va fi referitor la capitalele demolate de noi. Toate actiunile au vizat jucatori care au atacat cu atacuri reale, fara a ataca playeri precum pazuzzu, care s-au tinut departe de acest conflict, iscat cred eu de anumiti lideri din KOH, speriati probabil de ascensiunea noastra si de posibilitatea de a solicita un ww.

  Parasesc scarbit acest server, ne vom mai revedea cu siguranta.

  • mr. smith permalink
   22/05/2011 11:46 am

   scarbit m-am retras si eu, nu conteaza pentru phoenix,( KOH sau cum le-o mai zice,) jucatorii mici.
   am ajutat cu tot ce am avut, si dupa ce mi-au picat cateva lanuri deja mi-a pus addutza eticheta de „fraierica”.
   pana la urma e un joc, numai ca unii isi manifesta frustarile din viata reala aici.
   lipsa de caracter…
   mysticknight e deosebit, dar se lasa influentat.
   si tensiuni au existat chiar in mijlocul Phoenix de la inceput, cu jucatori consacrati care si-au facut aliante (Phoenix desigur) sica fara aprobare, ma refer la alianta facuta de chebeleu, numai sa are alt nume, prefer sa nu-l divulg.
   m-as mira sa aud ca necazurile au venit din partea lui civil war. mai degraba addutza nu prea isi vedea de treaba ei, eu pe ea o cred vinovata de tot tam-tam-ul.
   instiga la certuri pe intre colegi si aliante.
   nu sunt singurul care are aceeai parere.

  • xkwro permalink
   04/11/2016 1:37 am

   De ce nu vii pe Rail Nation.ro ? Acolo nu te certi si nu stai cu sufletul la gura ca te ataca cineva. Construiesti retele feroviare in cadrul unei asociatii sau singur. Daca vii iti fac o invitatie chiar in asociatia mea. Poti chema si alti jucatori satui de astfel de dureri de cap.
   Rail Nation este un joc de inteligenta de care nu te mai desparti usor si care nu te tine legat de calculator/tableta/telefon mult timp. Revii cand poti si continui si nu se baga nimeni pe ceea ce faci ca sa te dezvolti. Jocul se intinde pe 6 sesiuni de cate 2 saptamani si ultima sesiune pentru desemnarea locului 1.
   Si adu-i si pe toti cei satui de certuri sicare vor un joc inteligent si linistit.

 2. Ioachim permalink
  05/05/2011 9:41 am

  16.04.2011 ZIUA IN CARE KOH A PIERDUT SERVERUL S2

  Cu surpriza am citit in travianmania un titlu cel putin ciudat la prima vedere : „tradare in sud-vest”. Plin de interes incep sa citesc articolul si cand colo surpriza : cei mai mari nemernici din istoria travianului sunt jucatorii din alianta Infinity care rup miseleste pacturile, ataca miseleste noaptea jucatorii cinstiti , binevoitori si pasnici din koh, demoleaza 4 capitale intr-o noapte si probabil ii si injura in gand pe cei din koh. Dupa ce imi revin din soc imi dau seama ca si eu am facut parte din conducerea aliantei Infinity iar cele scrise mai sus nu seamana deloc cu realitatea.
  Da am iesit din confederatia koh deoarece nu am primit intaririle solicitate cand aveam atacuri reale din partea inamicilor iar in consecinta am refuzat sa mai trimitem intariri in confederatie, intariri cerute oricum doar pentru cativa jucatori din koh care oricum primeau doar fake-uri atacurile reale trecand fara probleme.
  Apoi am asteptat 2 sau 3 zile pana au inceput atacurile din koh asupra noastra si doar dupa aceea am ripostat cu fortele disponibile, doar pe jucatorii care au atacat alianta noastra.
  Nu postez atacurile noastre sau reusitele defensivei noastre dar va pot spune ca au fost destule actiuni incununate de succes iar faptul ca leprechaun a luat medalie la aparatori din intercalari arata faptul ca am stiut sa ne aparam bine.
  Din informatiile detinute de noi urmeaza intr-adevar o mare tradare insa aceasta va fi din partea fostului phoenix iar victima va fi fostul fear, daca sunt doar zvonuri nefondate atunci imi cer scuze anticipat pentru lansarea de zvonuri false.
  Chiar daca am sters contul la jumatatea serverului doresc sa spun ca am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti, cinstiti , oameni de caracter atat in alianta noastra cat si in cadrul aliantei koh, din pacate padurea fara uscaturi nu a fost inventata iar cand uscaturile sunt in fruntea unei confederatii este de-a dreptul dureros, vezi ca se folosesc de niste conturi ca sa-si implineasca un vis , cel de a castiga un sever ei personal, lucru care mai are de asteptat deoarece au intrat inr-un razboi stupid care le-a redus sansele de a castiga serverul pierzand aiurea trupe si sate.
  Consider ca am iesit din joc cu fruntea sus la fel ca si colegii mei ceea ce este cea mai mare realizare intr-un joc frumos cum este travian si sa nu uitam ca este doar un joc care se joaca de placere ambitiile personale devenite obsesii nu isi au locul.

  Cu respect Ioachim

 3. MysticKnight permalink
  07/05/2011 11:31 pm

  In primul rand vreau sa corectez urmatoarele:
  – artefactul de la ony era de 1/2 consum hrana.
  – capitalele nu-mi aduc aminte sa fie bagate in crop death atata timp cat veneau cu 12 tinte maxim.
  – atacurile in Infinity noi le-am inceput (KOH-SW)
  – infinity a primit intariri pe mai multe capitale si le-au primit de la SE si NE, la inceput doar prin mesaje la playeri apoi au dat mm

  Pentru Domnul Civil War
  – noi am atacat eficient, nu dupa cum vroiati voi
  – defensiva nu s-a cerut la plesneala in KOH-SW, asta e impresia ta pentru ca efectiv va dat peste nas addutza si va ranit orgoliul de lideri rebeli!
  – vad ca vb de o oarecare ascensiune si de ww, dragule pct-ele din top se rezuma la defensive facute la sigur (mai putin la atacurile din NE) iar pe partea de ofensiva am vazut prea putin pentru ca rapoartele in mare erau numai pentru voi.
  Despre WW nu cred ca se pune problema, atata timp cat nu sti ce face efectiv un artf. pacalici, atata timp cat defensivii de la voi aveau in pondere mare pe toate satele si ofensiva si defensiva ( aici intra si catapulte).Iti citesc si ultimul paragraf, si ma intreb de ce esti scarbit? Ca, cadranul SW nu-ti sta la picioare? Ca nu esti tu cu Seek in centru universului ? Ca trebuie sa iti acordam alte aprecieri in afara de cele care defapt reflecta realitatea ?

  Continua sa te razbuni, asta cred ca e ceea ce te reprezinta si spune multe despre persoana si varsta pe care o ai ! Multi te-au urmat si nu au stiut de ce, si la final ati bagat delete, iar ei acuma se cer in KOH-SW…

  Iti doresc numai bine! Iar cei mai buni sa castige, indiferent care… !

  Pentru Domnul Ioachim
  -te hazardezi cu un titlu mare la postul tau, sigur nu o sa aduni atatia fani ca si Elton John.. asa ca te rog!
  -legat de diplomatia KOH-SW taica ce poti sa zici, ce a zis si civil war in stanga si in dreapta…si ceea ce va doriti voi!
  Nu-mi aduc aminte ca de-a lungul serverelor cadranul SW (PHOENIX) sa-si tradeze aliatii, din contra…
  – vorbesti de trupe si sate… care sunt acelea?
  – arunci cu noroi in conducerea KOH-SW, si te intreb daca cunosti pe cineva cat de cat ? Atata timp cat voi abia ati deschis gura, forum ? ce e ala….ai vb cu 2-3 vecini si deja ti-ai dat si tu cu parerea…

  In incheiere vreau sa subliniez doua chestiuni :
  1. Legat de diplomatie, KOH-SW merge alaturi de KOH-NW pana la terminarea serverului chiar daca in timp au fost lobii din SE, NE, noroi aruncat de Infinity!
  2.
  ¨…ca eu am dormit linistita stiind ca am fost blindata cu deff; ca atare nu ati avut bunul simt sa trimiteti un atac real pe capitale, pentru a nu va rupe trupele; s-au ales secundarele, ca pentru lasi, asa e mai usor..¨
  ¨…daca nu eram blindata cu deff, atacati si pe capitala; dar nu s-a ales varianta asta; va puteati rupe pretioasele trupe ); incercati acum ca poate va mai usor…¨

  Va urez toate cele bune si spor la spam !

 4. Luptator KOH-SW permalink
  08/05/2011 12:22 am

  Cateva comentarii la acest articol.

  1. Daca aliantele KOH-SW au ales sa rupa tratatele cu alianta Infinity inseamna ca au avut un motiv intemeiat si ca cei care se aflau la conducerea aliantei Infinity erau niste persoane cu care nu se poate colabora. Nu au pornit neintelegerile de la faptul ca nu s-au trimis intariri, ci de la faptul ca liderii din Infinity se foloseau de jucatorii de acolo pentru a-si asigura ei spatele si atat. Cei din KOH-SW nu ar fi fost altfel nebuni sa slabeasca intentionat cadranul SW, slabit si asa de luptele interne care s-au dus la inceputul serverului cu wing-uri ale altor aliante formate in SW.

  2. Alianta Infinity si-a urmarit de la inceput doar scopul ei in acest joc si doar atat. Le-a fost bine sa devina PHOENIX, au facut-o. La sfarsit au crezut ca pot incurca KOH-SW, au redevenit aliati cu cei din SE. Nici un moment nu i-a interesat sa faca parte dintr-o meta-alianta. Singurul scop era sa-si vada de interesele proprii, eventual un WW propriu. Imi pare rau, dar in SW se joaca in echipa.

  3. Cei care au pierdut cel mai mult au fost jucatorii din Infinity pentru ca au fost condusi de niste oameni incapatanati. Pentru a fi lider de alianta iti trebuie diplomatie, trebuie sa sti sa faci anumite concesii si trebuie sa te gandesti la binele oamenilor pe care-i conduci. Jucatorii din Infinity s-au ales cu munca de 6 luni distrusa deoarece nu au avut un lider adevarat care sa-i reprezinte. O parte dintre ei au inteles ca este normal sa continue jocul si asta au facut. Acestia sunt de felicitat, inseamna ca sunt niste persoane care nu sunt usor de dus cu vorba.

  4. Daca meta-alianta KOH nu va castiga serverul, nu este o tragedie. Decat sa duci in spate „aliati” ca Infinity si sa castigi rusinos, mai bine lupti cu demnitate si pierzi. Este de apreciat ca in SW exista niste lideri care au coloana vertebrala si nu accepta compromisuri.

  5. Despre zvonurile lansate de aliante Infinity, aliatii din NW sunt capabili sa-si faca propria lor imagine asupra celor intamplate si sunt liberi sa paraseasca meta-alianta KOH daca vor considera ca „sunt lucrati pe la spate” de catre cei din SW. Atat timp cat meta-alianta KOH (NW + SW) lupta cot la cot cu adversarii, din punctul de vedere al celor din SW nu este nici o problema si sunt chiar multumiti ca au niste aliati de nadejde.

  6. Peste tot citesc „Ne vom revedea curand”. Asta arata cat sunt de frustrati cei care isi fac un scop din asta si stau ascunsi pe conturi doar ca sa poata sa te saboteze cu ceva. Rusine pentru jucatorii din Infinity ca au avut astfel de lideri.

  In rest, doar vorbe MARI venite din partea unor oameni mici. Din punctul meu de vedere nu merita timpul pierdut pentru a scrie aceste randuri, dar mai sunt si alti oameni care citesc si e bine sa aiba o mai buna imagine a celor intamplate.

  Respectul si onoarea liderilor din Infinity este numai in scris, atunci cand isi semneaza un mesaj. Prefer sa nu inchei in acelasi stil.

 5. Luptator KOH-SW permalink
  08/05/2011 12:36 am

  Am uitat sa scriu un lucru referitor la artefacte. Acestea se folosesc de catre grup, se folosesc acolo unde alianta beneficiaza mai mult de ele. Artefactele nu se folosesc exclusiv de catre cine le cucereste. Cei care cred ca li se cuvin numai lor, pot cauta o meta-alianta care accepta acest lucru…desi ma indoiesc ca vor gasi asa ceva pe vreun server de travian.

  Adio si spor la sabotaj, un lucru josnic venit din partea unor oameni atat de onorabili.:)

 6. civil war permalink
  11/05/2011 9:51 am

  Vad ca toti lasii isi dau cu parerea sub un obscur anonimat. Cat de multe cunosti ma „lupator di SW” ?
  Ai citit mesajele de pe forum ? Probabil ca nu. De ce nu spune si mysticknight ca diplomatia s-a rupt din cauza unor lideri de la voi care nu au avut macar bunul simt sa-si ceara scuze ca sunt mitocani si ne-au injurat cum le-a venit la gura ? In seara cand s-a rupt diplomatia cu KOH-SW noi am solicitat un singur lucru. Sa-si ceara scuze pentru jigniri cei care au aruncat vorbe care nu-si aveau rostul. Dar se pare ca diplomatia voastra se rezuma la cuvinte murdare si imi pare bine ca nu mai fac parte din ceata voastra. Da, ne vom revedea, chiar mai curand de cat va asteptati voi, si facem asta doar pentru a va demonstra ca se poate si fara voi. Deja tremurati putin cand vin atacuri din SE si asta ma bucura nespus.

  Cat despre cei care au ales sa treaca de partea voastra, nu mai spun nimic, chiar nu e de spus nimic

 7. cylon permalink
  12/05/2011 10:00 am

  Nu prea am habar ce se intampla pe actualul s2 insa de cand joc travian (aprox 5 ani) tot timpul au fost cativa „destepti” de genul „civil war” , niste personaje care se cred „speciale”…bleahhh. Jocatori interesati doare de „fraguri”, asta ca folosesc un termen din „cs”.

 8. cylon permalink
  12/05/2011 10:02 am

  Personaje probabil foarte frustrate care stau ascunse pe un cont, fac ceva „part” de armata cu care darama o capitala la final de server ori ceva nile la WW si isi pun numele la satul cu care care ataca „V-am tras-o” , „x va saluta” etc iar apoi instant au si orgasm.

 9. civil war permalink
  12/05/2011 10:55 am

  Alt destept care se baga in seama. Intreaba intai cate capitale am demolat apoi mai discutam 🙂
  Acum ce ai vrea, sa spun pe ce cont am continuat jocul ? N-ai sa vezi, dar asteapta putin, vei mai auzi de mine

  • cylon permalink
   13/05/2011 9:02 am

   Stai realx ca ma doare undeva pe ce cont joci tu…te crezi si tu un pui de jiji fecali, adica unu de moare daca nu este bagat in seama. Frustrarea e mare in tine, se vede in raspunsurile pe care le dai iar pe mine ma distreaza sa disper personaje ca tine. Cate capitale ai demolat? Mai exact la cine? asta e mai important decat numarul lor dar se vede ca nu esti decat un copilas si la varsta si in ale travianului iar daca joci de ceva vreme atunci iti spun ca ai jucat degeaba.
   Sincer imi mila de tine, stai singur inchis in casa ca sa ataci nu stiu ce cont in SW ca sa capeti si tu putina atentie cand afara este o vreme asa de frumoasa…gata te-am lasat, nu fa spume la gura si nu te enerva prea tare ca nu e sanatos.

 10. civil war permalink
  13/05/2011 11:56 am

  Bai jiji, intre noi doi eu sunt ala relaxat. Ai ma si tu putin tupeu si posteaza si id-ul din joc, nu de alta da poate ne intalnim pe vreun server si vom avea placerea sa jucam impreuna.
  Hai ca am treaba si imi pierd timpul aiurea pe aici cu cine stie ce element obscur, si in viata si in Travian

 11. 13/05/2011 6:30 pm

  Vanzator de „caini fierbinti „

 12. 13/05/2011 6:33 pm

  Toata lumea se fereste de voi costitelor si au dubiii , acuma ca si trupa de shoc jiji civil war& co , e clar…..

  era o vb mai bine taci decat sa inlaturi orice dubiu :)))

 13. hitman permalink
  23/05/2011 7:59 am

  Uff uff , cand ii aud pe unii cu expresia : cate capitale am demolat eu ma infunda rasu :))
  Ce ai facut tu ma Civile pana acum pe travian ? Ai dus un ww spre nivel 100 ?
  Ai facut armata de peste 500 k consum crop ? Ati demolat peste 20 de capitale de top 200 ?
  Ai fost un lider de cadran care sa coordoneze 500 de oameni spre victorie ?
  Ai fost vreun general defensiv care sa coordoneze apararea unui cadran intreg ?

  Raspunsul la toate este NU .

  Cand o sa realizezi ceva cu adevarat atunci te poti lauda , dar prin faptul ca ai demolat vreo 7-8 capitale de jucatori modesti/inactivi spre mediocri nu cred ca poti sa te lauzi cu asa ceva.

  NU tu esti cel care trebuie sa se laude , colegii sunt cei care ar trebuii sa te laude pentru ceea ce ai facut . Vorba aia , lauda de sine … nu miroase a bine .

  chebeleu

 14. Civil war permalink
  09/06/2011 5:19 pm

  Salutare tuturor,

  Va era dor de mine ? Ei bine, am revenit 🙂

  Nu stau sa raspund la cele scrise de voi mai sus, ar fi pierdere de timp. Dar am sa va las sa vizionati in continuare anumite rapoarte care va vor face o deosebita placere.

  Probabil ca si capitala demolata mai jos apartine tot unui jucator mediocru spre slab 🙂

  Enjoy !

  Civil war vs MysticKnight

  http://travian-reports.net/ro/report/21421367a4
  b,214214ed90b,2142155d515,214
  216fa50f

  Seek&destroy vs MysticKnight

  http://travian-reports.net/ro/report/2142170d3
  cc,214218a1737,21421988779,21
  422097617

  • hitman / chebeleu permalink
   13/06/2011 10:42 pm

   Esti atat de penibil si plin de ura incat pe toate forumurile si in toate mass-urile te lauzi cu un atac .
   Crezi ca daca l-ai atacat pe Mystic ca ai tu boala pe el ca te-a pus cu botu pe labe si ti-a dovedit ca tu , singur nu reprezinti nimic in SW la fel cum niciunu dintre noi cei care am ramas nu reprezentam nimic singuri ci doar ca , colectiv .

   Se vede frustrarea ta de la o posta mai ales in mesajele care le trimiti colegilor pentru a afla detalii din interior cum ar fi : oare vin astia pe mine ? ce mass-uri s-au mai dat ?
   Vrei sa iti dau exemple clare de jucatori de 3-4 sate pe care ii ameninti ca ii ataci daca iti dau fake-uri :))

   Deci pana acum mi-am mai batut capu cu tine sperand ca o sa inteleg ce vrei tu de fapt sa demonstrezi sau ce urmaresti dar in ultimu timp am ajuns in stadiu de a imi fi mila de tine.
   Sincer , consulta un medic caci situatia ta este destul de complicata si ai nevoie de un control medical .
   Suferi pentru un joc precum un copil dupa o bomboana .

   Insanatosire grabnica .

 15. Banat permalink
  11/06/2011 7:50 pm

  Cine spune ca istoria nu se repeta, se inseala amarnic!
  Aceleasi discutii pe aceleasi teme, acum, la fel cum le puteam avea si in legatura cu editia ro2 2009-2010. Aceeasi ilustrii specialisti precum MysticKnight strica placerea de a juca din cauza frustrarilor din viata reala.
  Din cauza incapacitatii/incompetentei sau .. sa nu-i ofer o alta calitate anterior enumeratului, Phoenix a pierdut serverul 2, editia 2009-2010. Atunci a castigat Squad, acum, cine stie, sigur nu confederatia unde e Mystc.
  Singura lui calitate e ambitia…nu stie, nu poate, dar omul vrea.
  E si asta ceva!

 16. Banat permalink
  11/06/2011 7:57 pm

  Draga hitman!

  As vrea sa-mi spui, daca stii, sau esti mcumva vreun aplaudarc, cine a ridicat un WW spre lvl 40 si nu a mai fost capabil sa-l pastreze???
  Iti spun eu: MysticKnight!
  Au jucat mai frumos cei din Titans, si fumos, elegant cei din Squad!
  Cinste si onoare ambelor confederatii!

  • hitman / chebeleu permalink
   13/06/2011 10:37 pm

   Ca sa ma prezint , hitman / chebeleu
   am jucat pe toate s2-urile de pana acuma , pe s5.ro ultimele 2 editii si s5.com.

   As dori sa te prezinti si tu daca doresti sa primesti un raspuns la intrebarea ta .

   Daca ai jucat pe fostul/ fostele s2 ma cunosti daca nu , nu cred ca intrebarea ta isi are rostul.

   cu mine

   Chebe

   • Banat permalink
    14/06/2011 9:50 am

    N-am de ce sa intru in polemica cu voi! Trebuie sa recunoasteti motivul pentru care am pierdut serverul. Poate ca prea multi „destepti” pe metru patrat strica!
    Nu stiu care e problema ta ca intervii in aceasta discutie, am facut referire directa la Mystic.
    Dar daca tot ai deschis subiectul …… cine s-a alaturat celor din Squad in plina dezvoltare a WW-urilor?
    Raspuns…pentru cine nu il cunoaste: CHEBELEU, adica tu!
    Crezi ca are rost sa amintim ce „consilieri” de baza ati avut? …. n-are rost…. de pr..sti numai de bine!

    Cred ca m-am mai prezentat odata, la semnarea mesajului. Id-ul de pe s2 a fost acelasi ca cel din semnatura – Banat (alianta Phoenix TM). Tocmai de aceea am folosit id-ul meu de pe ro2 travian, pt. mesajul trimis, ca sa nu ma acuze cineva ca ma ascund sau ca scriu de dragul discutiei.

    Imi cer scuze fata de ceilalti 95% dintre colegi, pentru care am toata cinstea!

 17. hitman / chebeleu permalink
  14/06/2011 10:33 am

  Eu am mi-am respectat cuvantul dat aliatilor si anume ca , tot razboiul de la ww e doar o parada de armate deoarece inamicii nu aveau nici o sansa si noi aveam armate monstru de care trebuia sa scapam . Era pacat de munca unor oameni care au facut armate de 800 k consum crop sa nu aiba ce ataca cu ele.
  Cand 1 dintre minunile squad sau phoenix ajungea la nivel 95 automat atacurile se opreau si intram toti intr-o alianta comuna si castigam impreuna.
  Tu vorbesti prostii prietene deoarece aceste lucruri au fost anuntate chiar in momentul in care au aparut satele de natari.
  Eu nu au facut altceva decat sa imi respect cuvantul dat fata de niste oameni la inceputul serverului.

  Ce au facut restu e treaba lor .

 18. civil war permalink
  15/06/2011 2:43 pm

  Uite cum hitman/chebeleu si-a gasit nasul. Se pare ca toate sunt asa „cum trebuie” din punctul vostru de vedere, nu si din al celor cu care jucati.

  Va las ca am de demolat un lider de talie mondial, savant international etc

  Stima lui Banat,

  Civil war

  • hitman / chebeleu permalink
   21/06/2011 11:04 am

   ti sa stricat jucaria , nu mai demolezi tu pe nimeni :))

   • civil war permalink
    01/07/2011 9:36 am

    Corect gramatical se scrie cam asa : ti ” s-a ” stricat, nu sa stricat, asa cum ai scris tu, dar asta e alta problema, jucaria se repara repede.

    Bafta

 19. lexatb permalink
  04/08/2011 4:06 am

  Razboi mare pe srv vostru BV tineti-o tot asa.SALUTARI DIN s3

  MIE IMI PLACE BETMEN!!

 20. Va dau in cap... permalink
  08/08/2011 7:16 pm

  :)…”cate capitale am demolat eu ..”….auzi la el …casca ochii la ce iti scriu aici civil war …cand vei ajunge si tu la gradul meu de rafinament ? …singur sa faci un wing intreg sa dispara de pe harta …huh? 32 jucatori luati pe rand de la lider la cel mai mic…?esti lider e imposibil sa nu sti ce wing v-am rupt …auzi la el capitale rupte ..pfooa…ma eu in locul tau ma ascundeam…ati venit 2 din war peste mine ..ati dat lanurile jos de la 16 la 5-6 si v-ati mandrit cu capitala rupta pe forum la voi…uite ce iti propun…te las sa vi sa ma intrebi „centaure..cum pot sa fiu si eu asa tare ca tine sa rup un wing? „….hai curaj..ce ?..ti e rusine?..

 21. civil war permalink
  15/08/2011 2:22 pm

  salut tuturor,

  felicitari pentru wing-ul rupt, oricum nu stiu care e ala :))

  Azi am mai facut o boroboata, v-am demolat iar liderul. Vroiai artefact de viteza parca ? De ce nu ai venit sa-l iei ? Ca uite, asa a luat-o iar mystic pe capitala, si vinovatul moral esti tu :))

  bafta la joc, dar ai grija ca inca nu s-a terminat serverul, cine stie de la ce cont mai vine o surpriza :))

 22. Va dau in cap... permalink
  15/08/2011 7:08 pm

  esti penibil cum joci..nimeni nu cred ca a jucat vreodata mai infect ca tine…1 erou si 100 imperatores care i am trimis sa ia artefactul se refac ….specifica si aici cum ai „darmat liderul”…sa citeasca si lumea cat esti de praf …mai zi aici si cat esti de maro pe chilot de frica de vad ca pe s1 ai trimis 7 atacuri la secunda cu cata sa mi darami un sat cu 18 la populatie …ti e frica sa nu ma dezvolt acolo sa ti rup fasu?stai relax si sterge te ca puti …pe s1 am alt cont …va dau in cap .. e doar de fatada…..casca bine ochii…doar de fatada…acum ia si potoleste ti nervul optica anal ..dupa ce l ai potolit cauta mh pe s1 si spune i sa ma verifice …sa vedem ce gasesti..

 23. civil war permalink
  16/08/2011 8:21 pm

  sa mori tu ?

 24. Va dau in cap... permalink
  16/08/2011 8:27 pm

  puti …mai spala te odata …beleste ochii la tv la reclame…a aparut un dero cu microparticule de nush ce …vezi poate iti speli si u chiloti cu el sa ti iasa microparticulele alea de cacat..fu210 inima de infrant estetic..auzi la el „sa mori tu”…pfff

 25. CIVIL WAR RELOADED permalink
  21/08/2011 9:36 am

  Vand ARIEL !!!

 26. Va dau in cap... permalink
  21/08/2011 9:47 am

  Ti as spune sa iei legatura cu civil war…dar nu cred ca l ajuta tixu tau..

 27. civil war permalink
  12/09/2011 10:30 pm

  Se pare ca banat a avut dreptate. sunteti patetici

 28. xkwro permalink
  04/11/2016 1:44 am

  xkwro PERMALINK
  04/11/2016 1:37 am
  De ce nu veniti pe Rail Nation.ro ? Acolo nu te certi si nu stai cu sufletul la gura ca te ataca cineva. Construiesti retele feroviare in cadrul unei asociatii sau singur. Daca veniti fac invitatii chiar in asociatia mea. Puteti chema si alti jucatori satui de astfel de dureri de cap.
  Rail Nation este un joc de inteligenta de care nu te mai desparti usor si care nu te tine legat de calculator/tableta/telefon mult timp. Revii cand poti si continui si nu se baga nimeni pe ceea ce faci ca sa te dezvolti. Jocul se intinde pe 6 sesiuni de cate 2 saptamani si ultima sesiune pentru desemnarea locului 1.
  Pot veni toti cei satui de certuri si care vor un joc inteligent si linistit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: